Hoe word je FE-A speler?

Bij ons begint het niet met scouten naar talent, maar met talent dat kijkt naar zichzelf. Onze FootballEquals Academy is onderdeel van onze not for profit Foundation FootballEquals. Met onze Stichting staan we voor het creëren van gelijke kansen voor jongens en meiden met voetbaldromen en bereidheid. We bieden een professionele opleiding voor jongens en meiden van Dedemsvaart tot en met Munster.

Overstap naar een betaald voetbalclub

Onze speelsters van onze FootballEquals 017 gaan volgend jaar in zijn geheel! over naar FC Twente Vrouwen Beloften en diverse jongens hebben ook al de stap gemaakt naar Betaald Voetbal Academies. We vinden het supermooi om te zien dat juist ook spelers en speelsters wie nooit een kans hebben gehad om te spelen bij een Betaald Voetbalclub toch daar terecht komen. De meeste van onze spelers en speelsters komen van kleinere clubs en combineren het spelen en trainen bij hun eigen amateurclub met een professionele opleiding bij ons. Het belangrijkste wat we van onze spelers en speelsters verwachten is een enorme intrinsieke motivatie om je te kunnen ontwikkelen. Met een professionele staf die jarenlange expertise heeft in het opleiden van professionele jeugdspelers, top faciliteiten en tools maar ook een complete medische staf bieden we onze spelers en speelsters de gelegenheid zich te ontwikkelen. Daarnaast koppelen we er onder andere met de Universiteit Twente ook divers onderzoek aan onze trainingen waardoor we nog meer maatwerk voor onze talenten kunnen bieden.  

Meld je aan voor een stagetraining

Indien je gemotiveerd bent om elke kans aan te grijpen je te kunnen ontwikkelen en 2 tot 3x bij ons te willen trainen (011 en 013 2x en vanaf 015 3x per week) als een professional. Inschrijven voor een stagetraining? Klik dan hier en schrijf je in.