FootballEquals Foundation

Nieuwe vanzelfsprekendheid

FootballEquals Foundation creëert wereldwijd een nieuwe vanzelfsprekendheid in diversiteit. / Binnen onze organisatie doen wij dat op verschillende manieren. Via onze FootballEquals Academy (FEA) trainen jongens en meisjes in de leeftijd van 7 tot en met 17 jaar in gemengde teams

 

Op basis van talent in plaats van geslacht of afkomst. We proberen ook in onze staf een zo goed mogelijke balans in diversiteit te realiseren, zodat de kinderen met een diversiteit aan -rolmodellen te maken krijgen.

 

We combineren deze unieke aanpak met het doen van onderzoek (Research & Health) in samenwerking met onze kennispartners, het (regionale) bedrijfsleven, hogescholen en universiteiten, overheden, clubs en bonden (Business & Events).

 

Verandering van mindset De FootballEquals Foundation dient een breder doel dan uitsluitend diversiteit en gelijke kansen op het gebied van voetbal. Voetbal is ‘slechts’ het middel om ons doel te bereiken. Het gaat om verandering van mindset: we willen wereldwijd een gedragsverandering, een cultuurverandering teweegbrengen.

 

“Als we gelijke kansen kunnen realiseren binnen de voetbalwereld, kan het overal!”

 

Business & Events

 

Voetbal is een volksport en verbindt mensen wereldwijd. Net als de uitdaging om diversiteit als vanzelfsprekendheid op elk niveau binnen organisaties te realiseren.

 

Omdat we van elkaar kunnen leren, pakken wij de uitdaging graag samen met u op. We delen onderzoeksresultaten, best practices en ondersteunen u onder andere met interactieve workshops en presentaties. We helpen u gender equality binnen uw organisatie te bewerkstelligen. Want wat doet uw organisatie al op het gebied van gender equality, of wat kunt u doen om diversiteit en talentontwikkeling binnen uw organisatie naar een hoger niveau te tillen?

 

Samen maken we het verschil Bij de FootballEquals Foundation staat het talent centraal. Om het talent heen bevinden zich familie, vrienden, school, de eigen regionale amateurclub en bond. Maar ook bedrijven, overheden en onderzoeksinstellingen, die betrokken zijn bij de ontwikkeling van deze talenten. Net als gekwalificeerde trainers, die ervaring opdoen en hun opgedane kennis vervolgens weer verder kunnen uitrollen. Samen hebben we impact.

Helpt u mee gender equality te realiseren?

x x

[qodef_image_gallery type=”image_grid” column_number=”3″ pretty_photo=”no” grayscale=”no”]