Kick-off van het nieuwe seizoen

Het 4e seizoen van FootballEquals is officieel afgetrapt!

Ruim 80 jongens/meiden van Dedemsvaart tot aan Rheden (Duitsland) volgen ook dit jaar weer een intensieve, professionele opleiding naast hun eigen clubactiviteiten. Dit jaar zijn er groepen in de leeftijdsklassen 012, 013, 015 en 017. Inmiddels zijn de teamfoto’s gemaakt en de talenten staan er fantastisch op! Het tenue is nieuw en daarmee ook het logo op de borst van de spelers: Samen Scoren we Global Goals.

 

FootballEquals voorzitter Mary Kok-Willemsen
“Het is fantastisch om te zien hoe deze jongens en meiden een enorme intrinsieke motivatie hebben. Om naast hun clubactiviteiten, 3x per week van 17:30 tot 20:00, bij de FootballEquals te willen trainen zegt genoeg over de motivatie van deze talenten en hun ouders. Wat wij vooral mooi vinden is dat we zien hoe die jongens en meiden van en met elkaar leren. Wij zien ook dat we als organisatie steeds meer naar een gewenste situatie toegroeien met mannelijke en vrouwelijke professionals die onze talenten opleiden. De komende maand zullen we onze website bijwerken met de nieuwe teamfoto’s van dit seizoen en zullen we ook onze eigen teamwearshop op de website krijgen. De kans om ook dit unieke shirt in huis te halen!

 

Een groot aantal jongens en meiden hebben de afgelopen jaren al de stap gemaakt naar FC Twente, De Graafschap en SC Heerenveen. Ook bij de Duitse en Nederlandse selecties zijn de FE-A talenten ruim vertegenwoordigt.

 

Foto’s: Bas Everhardt

Plaats een reactie