Gender Equality Through Football

Gender Equality Through Football

Met de FootballEquals Foundation zetten wij ons ervoor in dat ieder talent zich op een professionele manier kan ontwikkelen, ongeacht afkomst of geslacht. De talenten van vandaag zijn de gender equality ambassadeurs van morgen. Daarom integreren wij deze vanzelfsprekendheid zo vroeg mogelijk. We werken samen met het bedrijfsleven, kennis- en onderwijsinstellingen, overheden, clubs en bonden om wereldwijd, via voetbal, een nieuwe maatschappelijke standaard te zetten.   “Als we voor elk talent gelijke kansen kunnen realiseren binnen de voetbalwereld, kan het overal!”

Nieuws

[qodef_blog_list type=”masonry” order_by=”date” order=”DESC” number_of_posts=”3″ category=”fe-academy” text_length=”100″]
Brochure - Michael van Praag_DSC1843 854_1280
fe_element

“Als ambassadeur van de FootballEquals Foundation is het mijn wens dat wereldwijd talenten de kans krijgen zich te ontwikkelen én dat volgende generaties jongens en meisjes gender equality als een vanzelfsprekendheid ervaren.”

Michael van Praag (Voorzitter KNVB)

fe_element

Wereldwijd nieuwe vanzelfsprekendheid

FootballEquals Foundation creëert wereldwijd een nieuwe vanzelfsprekendheid in diversiteit. Zij zet een maatschappelijke standaard en heeft een duurzaam en schaalbaar model opgezet dat wereldwijd toepasbaar is. De FootballEquals Foundation:

 

  • Creëert gelijke kansen voor talentontwikkeling voor jongens en meiden, ongeacht afkomst of geslacht
  • Creëert wereldwijd zo vroeg mogelijk een nieuwe vanzelfsprekendheid in diversiteit
  • Zet een maatschappelijke standaard
  • Bereikt met haar werkwijze per FootballEquals Academy jaarlijks 5000 mensen rondom spelers en staf
  • Is de kweekvijver van de equality ambassadeurs van de toekomst, niet alleen in de conservatieve voetbalwereld, maar ook in de wereld om ons heen
the-way
[qodef_accordion style=”boxed_accordion” skin=”light”][qodef_accordion_tab title=”Innovative” title_tag=”p”]

Wij hebben de bereidheid om te luisteren, te onderzoeken en om te leren. We willen barrières wegnemen door te innoveren. Samen met onze partners zoeken we naar nieuwe kansen voor gender equality through football.

[/qodef_accordion_tab][qodef_accordion_tab title=”Commited” title_tag=”p”]

Wij zijn toegewijd aan onze missie en visie; gender equality through football. Wij steunen onze staf en onze talenten om hun dromen en ambities waar te kunnen maken en hun talent optimaal te kunnen ontwikkelen.

[/qodef_accordion_tab][qodef_accordion_tab title=”Empowerment” title_tag=”p”]

Wij geloven dat het empoweren van onze spelers en staf het verschil kan maken. Onze mensen creëren hun eigen verhaal, waardoor gender equality en diversiteit verder uitgedragen worden.

[/qodef_accordion_tab][qodef_accordion_tab title=”Focused on” title_tag=”p”]

Wat wij ook doen, we doen alles met volle overgave! Wij realiseren ons dat elke kans een moment kan zijn om te groeien.

[/qodef_accordion_tab][/qodef_accordion]
fe_element

“If you always do what you always did, you will always get what you always got.”

Albert Einstein

fe_element