Ingrid Kleinsman: ”Gewoon omdat ik hierin geloof”

De FootballEquals Foundation is trots dat het weer een nieuwe Founder mag presenteren: Ingrid Kleinsman is met FensFilm toegetreden tot onze steeds groter wordende Foundersclub. 

 


 

FensFilm ondersteunt de FootballEquals Foundation omdat Ingrid Kleinsman gelooft in de kracht van diversiteit binnen de maatschappij. Via de FootballEquals Foundation leren kinderen al op jonge leeftijd de vanzelfsprekendheid van Gender Equality in de maatschappij.

Verhalen vertellen is nog steeds helemaal van deze tijd en FensFilm vertelt het verhaal. Dit op een manier wat omschreven kan worden als; verassend, persoonlijk, met humor, puur, dicht op de huid en altijd met aandacht voor het gene wat de klant naar buiten wil brengen.  

FensFilm maakt al sinds 2012 filmportretten. Nieuwsgierig als Ingrid is weet ze altijd de kern van mensen en organisaties te raken, om die vervolgens op een integere manier in beeld te brengen. Door haar gevoel voor humor en persoonlijke aanpak nodigt Ingrid mensen uit tot de openheid die een film tot een echt portret maakt, of die nou anderhalve minuut of een uur duurt

 

FootballEquals Academy Twente wil een fanbase creëren van Founders en Fans die samen met ons strijden voor een gelijkspel. Want als we de kracht van diversiteit in het voetbal kunnen tonen dan kunnen we dit overal!  

 

Bent u net als Ingrid Kleinsman bereid samen met ons regionaal talent m/v een kans te bieden zich te ontwikkelen én een nieuwe vanzelfsprekendheid voor diversiteit te helpen realiseren? Word dan ook lid van onze Foundersclub FootballEquals Twente! Contact hierover via de mail m.kok@footballequals.com of bel 06 410 54 400 voor een afspraak. Omdat elk talent telt!

 

Plaats een reactie