Foundersclub Twente

Foundersclub Football Equals Twente

Voetbal verbindt mensen wereldwijd. Onze founders, sponsoren en partners hebben allemaal dezelfde uitdaging om diversiteit als vanzelfsprekendheid op elk niveau binnen hun organisatie te realiseren. Omdat we van elkaar kunnen leren, pakken we deze uitdaging gezamenlijk op door regelmatig best practices te delen en proberen we ieder op zijn/haar gebied gender equality te helpen bewerkstelligen.

 

Founders steunen regionale talenten

De basis van iedere FootballEquals Academy wordt gevormd door een kern van regionale ondernemers. Deze founders steunen de regionale talenten in hun ontwikkeling. We combineren deze unieke aanpak met het doen van onderzoek (Research & Health) in samenwerking met onze kennispartners, het (regionale) bedrijfsleven, hogescholen en universiteiten, overheden, clubs en bonden (Business & Events). Wij geloven namelijk niet alleen in het bieden van gelijke kansen, maar ook in het aantonen van het resultaat hiervan.   De Foundersclub FootballEquals Twente komt twee keer per jaar samen om best practices te delen en te genieten van een netwerkavond met inspirerende sprekers.

 

Ook founder worden? Neem contact met ons op!

Bent u nieuwsgierig naar de sponsormogelijkheden en het lidmaatschap van de Foundersclub van FootballEquals Twente? Help ons om talentvolle jongens en meiden te begeleiden in hun ontwikkeling en neem geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier:   [contact-form-7 id=”2817″ title=”Inschrijving Foundersbijeenkomst”]   Of neem direct contact op met Mary Kok-Willemsen: M: m.kok@footballequals.com T: 06 410 54 400