Benefietavond

Je bent nooit te jong of te klein om het verschil te maken…

 

Dat onze FootballEquals talenten gesteund worden door een aantal geweldige Founders en onze talenten daar ongelofelijk blij mee, zijn dat is duidelijk.

Ondernemers die onze jongens en meiden de kans bieden op een professionele voetbalopleiding. Die ons steunen met en van elkaar te leren…

Samen maken we het verschil

Behalve dat we daar dankbaar voor zijn inspireert het onze talenten ook om iets terug te doen voor jongens en meiden in landen waar die kansen verre van vanzelfsprekend zijn! Nadat Jurgen en Mary Kok en onze 013 FEA trainer Remco van Leeuwen in Gambia training hebben gegeven was het besluit snel gemaakt ook daar een FootballEquals Academy te gaan starten! Wat een passie en plezier zien we ook daar, jongens en meiden die ook helemaal gek van het spelletje zijn en willen ontwikkelen…

Een aantal spelers en speelsters van onze teams kwam op het idee voor een Benefiet Toernooi! Dit wordt een jaarlijks terugkomend event waar we met de gehele FootballEquals Family ons inspannen om zoveel mogelijk centjes in te zamelen voor FootballEquals Gambia.

 

Op vrijdag 21 juni vind het 1e Benefiet Event plaats in het Heracles Stadion! We zijn Heracles erg dankbaar om een fantastische entourage te kunnen bieden. Onze FootballEquals talenten nemen allemaal 1 introducee mee. Dit is een speler/speelster tussen 10 en 16 jaar!

Founders Favoriet

Ook de Founders die ons dit seizoen hebben gesteund willen wij de gelegenheid bieden een fanatieke speler of speelster aan te melden. Kent u een fanatieke speler of speelster in de leeftijd van 10 t/m 16 jaar, stuur deze dan vooral de mail die u van ons heeft ontvangen met speciale code.

Zodra de speler/speelster zich namens de Founder heeft aangemeld ontvangt deze de uitnodiging EN krijgt deze bij aankomst in het Heracles Stadion een eigen shirt!

Dit kan door de code op het inschrijfformulier te vermelden welke je hebt ontvangen.

Zo maken we samen het verschil! En natuurlijk is ook uw personeel van harte welkom om deze speler/speelster van harte te supporten…

Het toernooi

Vrijdag 21 juni zal het 1e Benefiet Toernooi in het Heracles stadion plaatsvinden. De avond zal duren van 17:00 tot 20:00 Naast de benefietavond kan er ook worden gestreden om de prijzen. Toernooimanager Remco van Leeuwen heeft een fantastisch toernooi opgezet, met voldoende speeltijd, chill tijd en natuurlijk supporterstijd. Wil je een keer je oudere broer of zus uitdagen? Dat kan! Iedere FEA speler heeft de mogelijkheid om 1 introducee mee te menen, op kosten van €5,- per persoon. Introducees moeten het leuk vinden serieus met voetbal bezig te zijn, tussen de 10 en 16 jaar zijn en lid zijn van een voetbalclub.

Aan ouders, vrienden en familie die jullie willen komen zien schitteren wordt een kleine bijdrage van €3,- per persoon entree gevraagd. Dit kan bij binnenkomst worden betaald.  Dus dubbel op plezier, neem zoveel mogelijk supporters mee die jou naar de overwinning schreeuwen…. Er zijn namelijk hele gave prijzen te winnen!

Extra initiatief

Mochten jullie zelf nog initiatieven willen ondernemen om geld in te zamelen voor onze FootballEquals Academy in Gambia wordt dit natuurlijk gewaardeerd. Mocht je daarvoor steun nodig hebben laat het ons weten.

Inschrijf formulier

De introducees die door de spelers/speelsters van de FEA mee worden genomen kunnen zich via onderstaand formulier aanmelden. De betaling kan worden overgemaakt op bankrekeningnummer: IBAN NL75 INGB 0007033401 o.v.v. naam deelnemer en vermelding met wie je als introducee meegaat. (bij uitgenodigd via…) 

Of als je namens onze Founders een uitnodiging hebt gehad vul je de ontvangen code EN bedrijfsnaam  in bij de knop uitgenodigd door:

[contact-form-7 id=”4479″ title=”Introducee”]

LET OP: Hou na aanmelding je spambox in de gaten, het kan zijn dat de bevestigingsmail hierin terecht komt

 

Elke deelnemer (dus FEA speler/Introducee/Founders Favoriet) betaald €5,- deelnemersbijdrage. Inschrijven voor het Toernooi kan tot 14 juni.

 

Supporters/familie en vrienden betalen €3,00 entree. Dit kan alleen cash bij de ingang van het stadion worden betaald.