Inschrijving FEA (stage)training

Inschrijving FE-A (stage) training

Speel jij bij je club in een selectieteam, wil je met veel plezier keihard werken om jouw top te halen, wil je profvoetballer worden, ligt je geboortejaar in 2002 t/m 2009? Schrijf je dan in voor een (stage) training bij de FootballEquals Academy!

 

Waar tot nog toe de talenten van de FootballEquals Academy grotendeels afkomstig zijn uit ons eigen netwerk staan wij als FootballEquals open voor talentvolle, ambitieuze spelers en speelsters die graag meerdere keren per week willen investeren in hun talent. De FootballEquals Academy is een topsportopleiding waar meerdere keren per week intensief wordt getraind onder fantastische randvoorwaarden. Onze selecties spelen bovendien minimaal één keer per maand een wedstrijd.

 

Ben jij talentvol, ambitieus en wil je het maximale uit jezelf halen? Zet dan nu de eerste stap en geef je op voor een (stage)training bij de FootballEquals Academy.

 

Let op: De inschrijving is GEEN garantie voor een daadwerkelijke (stage) training. Deelname zal overwogen worden op basis van de gegevens en het contact met de clubtrainer.

 

”Professionele voetbalopleiding Twente, niet voor dromers maar doeners”

Vul onderstaande gegevens in en schrijf je in voor een (stage) training:

[contact-form-7 id=”2700″ title=”Gegevens speler/speelster”]

Meer informatie over de Stichting Foundation FootballEquals en de FootballEquals Academy kun je vinden op www.footballequals.com.

Voor vragen kan je bellen met Hoofd Opleiding FE-A Jurgen Kok: 06 51373654