Viertal regionale speelsters mee op trainingskamp FC Twente Vrouwen

De regionale talenten Naomi Hilhorst (16), Tess Kleinsman (16), Ella Peddemors (15) en Sterre Veldhuis (15) gaan begin januari mee met FC Twente Vrouwen op trainingskamp naar Spanje. De selectie van trainer Tommy Stroot verblijft van zondag 7 januari tot en met vrijdag 12 januari in de buurt van Girona.

Het trainingskamp in Spanje wordt mede mogelijk gemaakt door Roetgerink Mode & Schoenen. De tieners Hilhorst (Excelsior’31), Kleinsman (HSC’21), Peddemors (Sparta Enschede) en Veldhuis (De Esch) krijgen in Spanje de kans zich te laten zien aan trainer Tommy Stroot.

 

Oefenwedstrijden

Hilhorst en Kleinsman trainen al het gehele seizoen een aantal keer per week mee met Twente en speelden ook al in meerdere oefenwedstrijden mee. Ook de jongere Peddemors deed al eens mee bij Twente in een oefenwedstrijd, Veldhuis wacht nog op haar debuut.

 

FootballEquals

De 15-jarige Peddemors speelt haar wedstrijden bij CVV Sparta JO15-1 en traint tevens bij FootballEquals, de voetbalacademie waar jongens en meisjes samen trainen. Ook de 15-jarige Veldhuis traint bij FootballEquals. Verder traint en speelt ze haar wedstrijden bij De Esch JO15-1. Hilhorst en Kleinsman trainden tot vorig seizoen bij FootballEquals. Hilhorst voetbalt momenteel bij Excelsior’31 JO17-1 en Kleinsman bij HSC’21 JO17-1.

 

Weerzien met Dekker

Tijdens de trainingsweek speelt Twente op woensdag 10 januari een oefenwedstrijd tegen het Franse Montpellier. Het duel met de kwartfinalist van de Women’s Champions League wordt een weerzien met oud-speelster Anouk Dekker. Het duel wordt gespeeld op het trainingscomplex van Montpellier (aanvang 15.30 uur).

 

Bron: Tubantia