Transfernieuws: Amber en Carmen naar de USA

Ongeveer twee weken geleden hebben twee van onze O-17 speelsters een contract getekend bij Western Carolina University. Dit is een club in de USA. Amber van der Berg en Carmen Koens laten Enschede achter zich om te studeren in Amerika en daar ook te spelen in de NCAA Division 1.

De oceaan over

De speelsters hebben lang nagedacht, het is dan ook een hele grote stap om het vertrouwde Twente achter je te laten en te verhuizen naar Amerika. Toch was de keuze eigenlijk niet zo moeilijk, deze kans krijgen ze immers maar één keer! Amber heeft ervaring opgedaan bij ons, de FootballEquals Academy, bij PEC Zwolle en bij Rigtersbleek. Carmen heeft hiervoor altijd in de 017 jongens gespeeld, rond deze maand haar havo af en zal dan ook naar Amerika vertrekken. Beiden zien ze ernaar uit om in Amerika een mooie studie met een topsporttraject te kunnen volgen.

 

Na twee leerzame jaren moeten wij ook afscheid nemen van Amber en Carmen, maar we wensen ze natuurlijk al het succes toe! Wij hebben er het volste vertrouwen in dat het deze dames fantastisch af zal gaan. Heel veel plezier, meiden! Play with Pride!

 

Bron: Tubantia