Stage Eventmanager – FootballEquals Foundation

Gezocht! Eventmanager Sport (stage)

 

Van februari – juni 2019 zoekt de FootballEquals Foundation (FEF) een Eventmanager Sport, die niets leuker vindt dan alle ballen hooghouden gedurende de organisatie en uitvoering van onze verschillende business en sport events. Het gaat om business events met founders (zoals ondernemers, onderwijs- en kennisinstellingen, overheden), om FootballEquals dagkampen, FootballEquals clinics, workshops, en informatie- en ouderavonden voor talenten en hun ouders.

 

De FootballEquals Foundation is niet zo maar een foundation: wij confirmeren ons sinds onze oprichting in 2016 aan drie van de zeventien UN Sustainable Development Goals en zetten ons in voor diversiteit en gelijke kansen voor jongens en meiden. Wij zetten een nieuwe maatschappelijke standaard. En we beginnen hiermee in de voetbalwereld, want …

 

Als het in de voetballerij kan, is het overal mogelijk


Wij zijn op zoek naar een eventmanager, die …


– … affiniteit heeft met sport, bij voorkeur voetbal
– … een organisatietalent is
– … uitstekende communicatieve vaardigheden heeft
– … hands on is
– … goed kan plannen, prioriteiten kan stellen en zelfstandig kan werken
– … servicegericht is
– … proactief is
– … creatief is
– … altijd voor kwaliteit gaat
– … flexibel is
– … goed kan samenwerken met onze contentheld en meedenkt over de communicatie rondom de verschillende events
– … geen 9 tot 5 mentaliteit heeft
– … bij wil dragen aan diversiteit en gelijke kansen voor jongens en meiden


Pré


– Je beheerst de Duitse taal


Wat ga je doen?

 

– Je ondersteunt in de organisatie en uitvoering van business en sport events, waarbij je veel eigen verantwoordelijkheid krijgt
– Je draagt actief bij aan het concept, de planning en uitvoering van de verschillende events
– Je weet maximale waarde te creëren voor onze stakeholders
– Je biedt maximale service en beleving
– Je werkt samen met onze contentheld om de marketingcommunicatie rondom de verschillende events af te stemmen

 

Je werkomgeving

 

De FootballEquals Foundation werd in mei 2016 opgericht met als doel gelijke kansen voor talentontwikkeling voor jongens en meiden te creëren. FEF zet zich ervoor in dat ieder talent zich op een professionele manier kan ontwikkelen, ongeacht afkomst of geslacht. Het gaat om gelijke kansen en diversiteit, om equality.

 

Via voetbal creëert FEF niet alleen landelijk, maar wereldwijd een nieuwe vanzelfsprekendheid in diversiteit en zet zij een maatschappelijke standaard. Binnen de foundation doet zij dat op verschillende manieren: de unieke aanpak wordt gecombineerd met het doen van onderzoek in samenwerking met kennispartners. FEF gelooft namelijk niet alleen in het bieden van gelijke kansen, maar ook in het aantonen van het resultaat hiervan.

 

De foundation werkt vanuit Enschede en ontplooit activiteiten in Twente, de EUREGIO en op Bonaire. Standplaats voor deze stage is Enschede.

 

Wat bieden wij?

 

We weten het. Het is niet niks wat we van je vragen. Voldoe je net niet aan alle bovenstaande punten? Ook dan maken we graag kennis met je; je mag immers ook leren tijdens je stage! Wij bieden je de ondersteuning die je nodig hebt om te groeien, zodat ook jouw talent maximaal benut kan worden.

 

Je gaat werken met inspirerende mensen om je heen en maakt deel uit van het team van de FootballEquals Foundation en Holland Football University. Je maakt kennis met alle aspecten van eventmanagement en werkt samen met externe partijen en organisaties. Je ontvangt een stagevergoeding.

 

Ben jij onze Eventmanager Sport?

 

Help ons bij te dragen aan de UN Sustainable Development Goals en stuur uiterlijk vrijdag 4 januari je CV en motivatiebrief naar Mary Kok-Willemsen: m.kok@footballequals.com. We kijken uit naar je reactie!