Stage Contentheld – FootballEquals Foundation

Gezocht! Contentheld (stage)

 

Van februari – juni 2019 zoekt de FootballEquals Foundation (FEF) een contentheld, die alles uit de spreekwoordelijke kast wil halen om voor onze verschillende doelgroepen content te maken. Wij zijn niet zo maar een foundation: wij confirmeren ons sinds onze oprichting in 2016 aan drie van de zeventien UN Sustainable Development Goals en zetten ons in voor diversiteit en gelijke kansen voor jongens en meiden. Wij zetten een nieuwe maatschappelijke standaard. En we beginnen hiermee in de voetbalwereld, want …

Als het in de voetballerij kan, is het overal mogelijk!

 

Wij zijn op zoek naar een contentheld, die …                                                                    

 

– … met video, fotografie en teksten doelgroepen weet te raken
– … creatief is
– … affiniteit heeft met sport, bij voorkeur voetbal
– … uitstekende communicatieve vaardigheden heeft
– … ervaring heeft met het maken van waardevolle content, bijvoorbeeld vanuit een bijbaan, sport- of studievereniging.
– … kennis heeft van html
– … ervaring heeft met schrijven van (SEO-)teksten voor verschillende middelen en kanalen
– … het verschil kent tussen hero, hub en hygiene content
– … goed kan plannen, prioriteiten kan stellen en zelfstandig kan werken
– … proactief is
– … op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het web en social media
– … de Nederlandse taal uitstekend beheerst
– … bij wil dragen aan diversiteit en gelijke kansen voor jongens en meiden

 

Pré

 

– Je beheerst de Engelse en Duitse taal

 

Wat ga je doen?

 

– Content (tekst, beeld, video) verzamelen, produceren en verspreiden via verschillende middelen en kanalen (online en offline)
– Bestaande content optimaliseren

 

Je werkomgeving

 

De FootballEquals Foundation werd in mei 2016 opgericht met als doel gelijke kansen voor talentontwikkeling voor jongens en meiden te creëren. FEF zet zich ervoor in dat ieder talent zich op een professionele manier kan ontwikkelen, ongeacht afkomst of geslacht. Het gaat om gelijke kansen en diversiteit, om equality.

 

Via voetbal creëert FEF niet alleen landelijk, maar wereldwijd een nieuwe vanzelfsprekendheid in diversiteit en zet zij een maatschappelijke standaard. Binnen de foundation doet zij dat op verschillende manieren: de unieke aanpak wordt gecombineerd met het doen van onderzoek in samenwerking met kennispartners. FEF gelooft namelijk niet alleen in het bieden van gelijke kansen, maar ook in het aantonen van het resultaat hiervan.

 

De foundation werkt vanuit Enschede en ontplooit activiteiten in Twente, de EUREGIO en op Bonaire. Standplaats voor deze stage is Enschede.

 

Wat bieden wij?

 

We weten het. Het is niet niks wat we van je vragen. Voldoe je net niet aan alle bovenstaande punten? Ook dan maken we graag kennis met je; je mag immers ook leren tijdens je stage! Wij bieden je de ondersteuning die je nodig hebt om te groeien, zodat ook jouw talent maximaal benut kan worden.

 

Je gaat werken met inspirerende mensen om je heen en maakt deel uit van het team van de FootballEquals Foundation en Holland Football University. Je maakt kennis met alle aspecten van contentmarketing en werkt samen met externe partijen en bureaus, clubs, met onderwijs- en kennisinstellingen, ondernemers en multinationals. Je ontvangt een stagevergoeding.

 

Ben jij onze contentheld?

 

Help ons bij te dragen aan de UN Sustainable Development Goals en stuur uiterlijk vrijdag 4 januari je CV en motivatiebrief naar Mary Kok-Willemsen: m.kok@footballequals.com. We kijken uit naar je reactie!