De FootballEquals Foundation presenteert TRIMM als nieuwe founder

TRIMM is ons nieuwste lid van de Foundersclub Twente! Van harte welkom allemaal! 

 

Nieuwe founder: TRIMM

Met de FootballEquals Foundation geven we graag elk talent de kans zich te ontwikkelen. Samen met mooie regionale ondernemers steunen we regionaal talent met hun ambities het maximale uit zichzelf te kunnen halen.

 

Dat TRIMM als één van de beste full service internet bureaus van Nederland toegetreden is tot onze Foundersclub is natuurlijk hartstikke gaaf. Een club die werkt met nationale en internationale partijen en het maximale van zichzelf en haar werknemers vraagt. Om elke keer weer te proberen de perfecte wedstrijd te spelen.

 

Een warm welkom voor directeur Marc Woesthuis en de werknemers van TRIMM

Samen bieden we talent een kans zich in Twente te ontwikkelen, samen bieden we talent in Twente een kans om op het hoogste niveau te kunnen blijven presteren. Nationaal en internationaal!

 

Marc Woesthuis: “Bij TRIMM vinden we het heel belangrijk dat talent zich kan ontwikkelen. Daarbij maakt het niet uit wie je bent, maar wat je persoonlijke inbreng is. We herkennen ons in de aanpak van FEF en ondersteunen dit van harte!”

 

Over TRIMM

TRIMM staat al 25 jaar garant voor vloeiende interactie voor én achter de schermen. We werken met meer dan 100 specialisten die zich gepassioneerd over de volle breedte inzetten om online campagnes, internettoepassingen en platformen te realiseren die naadloos werken en de gebruikers raken. We maken mooie, creatieve, goed ontworpen toepassingen als sites, shops en portals. Door de inzet van deze digitale middelen helpen we onze klanten in het behalen van hun doelen. Zodanig dat daar waarde wordt toegevoegd voor iedereen: Digital is ons vak(manschap).