Transfernieuws: Corporate Fashion Industries nieuwste lid van Foundersclub Twente

Sinds vorige week hebben wij er meer een nieuwe founder bij! Guus Reinerink, Algemeen Directeur van Corporate Fashion Industries, was in april aanwezig bij onze founderavond op Landgoed De Wilmersberg. Naar aanleiding van deze inspirerende avond, waar ruim 80 regionale ondernemers waren, heeft hij besloten ook founder te worden!

Trots om founder te zijn!

Wij vinden het fantastisch om te zien hoe jonge talenten onder professionele begeleiding vol passie bezig zijn met hun sport. Het is totaal onbelangrijk of het meisjes of jongens zijn, er wordt hard gewerkt, hard getraind om zo een betere voetballer te worden. Als Corporate Fashion Industries ondersteunen wij dit van harte en zijn er trots op als founder deel uit te maken van de FootballEquals Foundation”.

Corporate Fashion Industries

Corporate Fashion Industries ontwerpt modieuze bedrijfskleding die het imago van het bedrijf perfect uitstraalt. Het bedrijf is al sinds 1936 verwikkeld in kleding en dat kun je zien! CFI heeft o.a. gewerkt met Shimano en zijn verantwoordelijk voor het enorm succesvolle en veelbesproken Bavaria EK jurkje van 2012!  Een onderneming met lef en een eigen gezicht, een mooie aanvulling voor onze Foundersclub!