Internationaal opererend Winza Products BV steunt FootballEquals

Onlangs trad Joop de Winter van Winza Products als lid van de Foundersclub FootballEquals Twente toe. Het familiebedrijf steunt de visie van de FootballEquals Foundation voluit; ook bij Winza (h)erkent men de kracht van diversiteit. Winza Products gelooft dat dit dan ook een vanzelfsprekendheid moet zijn in de top van het bedrijfsleven.

 

Joop de Winter: “Net als Winza is de FootballEquals Foundation een partij die haar wortels in Enschede heeft maar internationale ambities heeft. De 1e, uit onze regio afkomstige, academie die wereldwijd talent een kans geeft, ongeacht hun geslacht, verdiend dan ook onze volle steun”.

 

Over Winza

Bijna 100 jaar geleden is Winza Products ontstaan in Enschede. Dit, inmiddels derde generatie, familiebedrijf is gespecialiseerd in verpakkingsmateriaal. Ze focussen vooral op de B2B markt en produceren o.a. tuinzakken, verpakkingen voor tweedehands kleding en beschermingsmateriaal voor tuinmeubelen. Het bedrijf heeft een netwerk van leveranciers en klanten wereldwijd, met o.a. joint ventures in Thailand en China.